Kanye West presidenti i Amerikës? Reperi merr vendimin e fortë

Kanye West nuk e ka fshehur asnjëherë dëshirën për t’u bërë president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ai së fundmi ka zbuluar planet e tij se do të hedhi kandidaturën për president për zgjedhjet e vitit 2024.

Megjithatë, para se të bëhet president, Kanye ka në plan që ta ndryshojë emrin e tij dhe ta bëjë Christian Genius Billionaire kanye West.

Kujtojmë se që prej vitit 2015 Kanye shprehu dëshirën për të zëvendësuar Donald Trump në postin e presidentit.

President-elect Donald Trump, left, and Kanye West pose for a picture in the lobby of Trump Tower in New York, Tuesday, Dec. 13, 2016. (AP Photo/Seth Wenig)

Ju mund të pëlqeni dhe këto