Ka shumë domethënie për të, Butrint Imeri bën tatuazhin e veçantë në trup

Butrint Imeri është një nga këngëtarët më të njohur shqiptarë, këngët e të cilit janë kthyer në hite dhe ai është shumë i komentuar në media.

Së fundmi, është bërë e ditur se Butrinti ka bërë një tatuazh të veçantë në trupin e tij, i cili ka një domethënie për këngëtarin.

Këngëtari ka treguar se ka vizatuar në dorë portretin e Gokut, personazhit të njohur të filmit vizatimor “Dragon Ball”. Mesa duket, ky ka qenë personazhi i preferuar i Butrintit kur ai ishte fëmijë.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto