Justin Bieber bën deklaratën e papritur: “Shkova për herë të parë me gruan natën e martesës sepse nuk…”

Justin Bieber dhe modelja e njohur, Hailey Baldwin, u martuan gjatë muaji shtator të 2018-ës vetëm 3 muaj pasi u fejuan.

Në një intervistë për “Vogue”, ata kanë zbuluar sekretin e tyre se pse e përshpejtuan martesën dhe kjo deklaratë, i ka habitur të gjithë.

Justin ka treguar se ndonëse kishin kohë të lidhur, ata kishin kryer marrëdhënie intime për herë të parë gjatë natës së martesës.

Zoti nuk na kërkon që të mos bëjmë seks për të, sepse ai kërkon rregulla. Por sepse ai po përpiqet t’ju mbrojë nga lëndimet dhe dhimbjet. Unë mendoj se seksi mund të shkaktojë shumë dhimbje. Nganjëherë njerëzit kryejnë marrëdhënie seksuale, sepse nuk ndihen mirë. Sepse u mungon vetëvlerësimi. Femrat dhe meshkujt e bëjnë këtë. Ia dedikova veten Zotit, sepse gjendja ime shpirtërore ishte më e mirë. Dhe unë besoj se Zoti më bekoi me Hailey-n. Shpërblehesh për sjelljet e mira”, tha Justin.

Ju mund të pëlqeni dhe këto