Jo vetëm doktor, Skerdi Faria shtang njerëzit kur zbulon profesionin e tij në të kaluarën

Skerdi Faria njihet sot si një doktor shumë i famshëm, i cili gjithashtu është kthyer dhe në një figurë publike në Shqipëri.

Së fundmi, Skerdi ka qenë i ftuar në emisionin “Soiree” në Top Channel, prej nga ku ka treguar për talentin e tij të fshehur.

Ai është shprehur se kur ishte i ri ka qenë futbollist në qytetin e tij të lindjes në Ballsh. Kjo deklaratë e tij ka shkaktuar habi tek të ftuarit.

Skerdi është shprehur më tej se këtë gjë e dinte gjithë shoqëria pasi Ballshi është qytet i vogël. Doktori ka rrëfyer se futbolli i shërbeu si një mjet për të kaluar më pas dhe në televizione.

Ju mund të pëlqeni dhe këto