I mbijetoi overdozës, Demi Lovato bën tatuazhin simbolik për këtë periudhë të errët të jetës

Këngëtarja e famshme amerikane, Demi Lovato, kaloi në një mbidozë droge në vitin 2018, që për pak sa i mori jetën.

Pas largimit nga spitali, ajo shkoi në një qendë rehabilitimi dhe pas shumë përpjekjesh, ia ka dalë mbanë që të kalojë këtë periudhë të errët të saj.

Por së fundmi, Demi ka vendosur që këtë periudhë ta ilustrojë përmes një tatuazhi, duke treguar se e kaloi me sukses. Ajo ka bërë tatuazh një ëngjëll të dorëzuar në pjesën e shpinës, i cili është me krahë të rëna dhe tërhiqet drejt dritës nga tre pëllumba.

Ky është simboli i Trinisë së Shenjtë- Ati, Biri dhe Shpirti i Shenjtë. Në këtë tatuazh, Demi ka treguar se krahët e zinj të ëngëllit përfaqësojnë dalje nga errësira, ndërsa në kraharorin e tij dallohet një dritë e bardhë.

View this post on Instagram

I recently went dark on social media in preparation for my Grammy and Super Bowl performances but while I was off socials I got this incredibly meaningful tattoo done by @alessandro_capozzi. Getting tatted by him was an experience I’ve never had before.. no idea what I was going to get done, I told him about my life and where I was at in that moment and we created a combination on images that best symbolized the spiritual awakening I was having. Having a fallen angel being lifted by 3, pure, angelic doves (the Holy trinity) as her inner light is being guided by a higher consciousness, and the disintegration of her dark wings was representing the darkness I was shedding. Alessandro – you are extremely talented and I can’t wait for more!! Thank you for this special experience.. the only bummer is I can’t physically see this amazing artwork because it’s on my back! Haha. Also shout out to @scooterbraun for introducing us! 🖤🕊💉 ps. I still can’t believe how life like this looks and it healed amazing as well 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Ju mund të pëlqeni dhe këto