I la pa fjalë të gjithë, deputetja shkon me fustan mbrëmje e dekolte në seancën plenare në Kuvend/ Foto

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur së fundmi në seancën plenare të parlamentit në Brazil, ku një deputete ka shkuar e veshur me një fustan mbrëmje.

Ana Paula da Silva, deputetja më e re brazialiane, do të bënte betimin në Kuvend dhe me këtë rast, veshi një fustan të gjatë të kuq, i cili i ekspozonte gjoksin bombastik.

Deputetët e mediat e pranishme kanë ngelur pa fjalë nga veshja ekstravagante e Anës, ku në kohën kur ajo betohej, të gjithë sytë shkuan tek dekolteja e saj.

“Mendova se njerëzit do të flisnin për ngjyrën e kuqe, por ata vetëm u përqendruan te gj.oksi… mënyra se si unë vishem është problemi im. Gratë kanë gjinj dhe unë kam gjinj të mëdhenj, unë kam qenë gjithmonë kështu. Gratë janë në politikë dhe shoqëria duhet të mësohet me të. Ka çështje shumë më të rëndësishme për Kuvendin Legjislativ për të diskutuar”, është shprehur deputetja për mediat.

Ju mund të pëlqeni dhe këto