I dedikon këngët, Lorenc Hasrama flet për vajzën me të cilën është i lidhur

Lorenc Hasrama është një nga këngëtarët më të njohur të muzikës shqiptare, i cili po bëhet i famshëm në tregun muzikor vendas.

Së fundmi, Lorenci ka qenë i ftuar në emisionin “Wake Up”, prej nga ku pranoi se në jetën e tij është një vajzë që ia dedikon këngët. Mirëpo, Lorenci nuk e ka zbuluar identitetin e saj.

Isli Islami: Ka ndonjë person të veçantë në jetën tënde në këto momente?

Lorenc Hasrama: Po

Ori Nebijaj: Që të frymëzon…

Lorenci pohon me kokë.

Isli Islami: Me të cilën shpenzon para…

Lorenci: Jo, jo, jemi mirë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto