Fansave nuk u pëlqejnë fare fotot e fundit të Kylie Jenner

Ajo mbushi 22 vjeç të shtunën, por fotot e fundit që ka publikuar e bëjnë të duket sikur është 30. Të paktën kështu thonë fansat e saj. Ata kanë mbetur të zhgënjyer nga këto foto dhe fajësojnë ndërhyrjet kirurgjikale që Kylie sot duket më e vjetër në moshë se vitet që ka.

“Kylie po fillon të duket shumë e vjetër”, shkruan një komentuese, ndërkohë që një tjetër shprehet “Kylie Jenner mbushi 22 vjeç, por duket si 30 me një fëmijë”, janë disa nga komentet.

Ju mund të pëlqeni dhe këto