Evi Reçi bëhet moderatore e emisionit të pasdites në televizionin shqiptar

Evi Reçi është një këngëtare shumë e famshme shqiptare, e cila numëron një sërë hitesh në tregun muzikor vendas.

Pak më parë, “Revista Who” ka zbuluar se Evi Reçi do të jetë moderatore e emisionit të pasdites në “Vizion Plus”, duke zëvendësuar Anila Çelën që ka mbajtur këtë post.

Duke qenë se Anila do të moderojë programin e rikthyer pas shumë kohësh “Nga e para”, këngëtarja Evi Reçi do të na shoqërojë tashmë pasditeve në ekran.

Ju mund të pëlqeni dhe këto