“Është i mirë në s*ks”, ish prifti 80 vjeçar rrëfen martesën e lumtur me djalin 25 vjeç

Philip Clement është një burrë 80 vjeçar, i cili dikur ka qenë një prift, por tashmë ka hequr dorë nga detyra e shenjtë dhe është martuar me një djalë 55 vite më të ri se ai.

Florin Marin, 25 vjeç, u njoh me Philipin në një faqe interneti dhe ndonëse diferenca e tyre e moshës është shumë e madhe, ata shprehen se e duan njëri-tjetrin.

Puna e detyron këtë çift të çuditshëm që të mos jetojnë bashkë, por ata shprehen se takohen gati çdo dy-tre muaj dhe shkojnë me pushime në Spanjë, Turqi ose Rumani,

Kjo është marrëdhënia ime e parë dhe kuptimplotë që kur jam tërhequr nga kisha. Unë jam shumë i dashuruar me të, është njeriu më gazmor në botë më bën të qesh aq shumë sa më dhemb stomaku. Është shumë i mirë në seks. E urrej kur nuk jemi bashkë por ne e pranuam të jetojmë kështu dhe jemi më të fortë si çift. Tani mund të jetojmë edhe të ndarë pasi lidhja jonë është e hapur. Disanca nuk ka efekt në lidhjen tonë sepse flasim çdo ditë në FaceTime”, shprehet ish prifti për martesën e tij me djalin e ri.

Ju mund të pëlqeni dhe këto