E trishtë/ Humb jetën në moshën 57 vjeçare gruaja e John Travolta, aktori bën dedikimin prekës

Bashkëshortja e aktorit të famshëm John Travolta, Kelly Preston, ka humbur jetën në moshën 57 vjeçare pas betejës me kancerin e gjirit.

Lajmin e trishtë e ka bërë të ditur vet Travolta. Ai shkruan në këtë dedikim se gruaja e tij e bukur është shuar pavarësisht luftës ndaj kancerit.

Është shumë e rëndë për mua që t’ju informoj se gruaja ime e bukur Kelly ka humbur betejën e saj dy-vjeçare me kancerin e gjirit. Ajo luftoi, ishte kurajoze me dashurinë dhe mbështetjen e kaq shumë njerëzve. Familja ime dhe unë do të jemi përgjithmonë mirënjohës për mjekët dhe infermierët në MD Anderson Cancer Center, të gjitha qendrat mjekësore që kanë ndihmuar, si dhe shumë miq dhe të dashur dhe kanë qenë pranë saj. Dashuria dhe jeta e Kelly do të kujtohen gjithmonë. Do të marr ca kohë për të qenë vetëm për fëmijët e mi që kanë humbur nënën e tyre, kështu që më falni paraprakisht nëse nuk dëgjoni nga ne për një kohë. Por ju e dini që unë do ta ndiej tuaj të dashurinë tuaj. Dashuria ime, Kelly”, shkruan Travolta.

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Ju mund të pëlqeni dhe këto