E pabesueshme/ Nga aktor i famshëm në taksist, zbuloni humoristin shqiptar që ndërroi profesion

Aktori i njohur kosovar Abedin Morina ka qenë një ndër humoristët më të njohur në vend në vitet ‘87, ku ka marrë pjesë në shumë shfaqje.

Mirëpo, ai tashmë ka ndërruar profesion dhe në vend që të gjente diçka më lart në karrierë, tani punon si taksist.

Image result for Abedin Morina

Së fundmi, ai ka dhënë një intervistë mbi jetën e tij të mëparshme dhe punën e tanishme, të cilën mund ta ndiqni më poshtë:

Ju mund të pëlqeni dhe këto