Përplasje e fortë me ar*m.ë, Fero pjesë e sherrit

Reperi i njohur shqiptar, Fero, mësohet të jetë përfshirë në një sherr të ar.matosur me disa prej kundërshtarëve të tij.

Raportohet se grupi i reperit dhe një grup tjetër rival janë konfliktuar dhe si pasojë, një shok i reperit ka mbetur i plagosur.

Kjo ngjarje sipas “Express” ka ndodhur në lagjen “Dardania” në Prishtinë, ndërsa njësia speciale e Kosovës ka shkuar aty. Më poshtë janë disa foto nga vendi i ngjarjes.

Ju mund të pëlqeni dhe këto