“Do bëhem deputete tek PD”, Silvana Bushati bën deklaratën mbi pozicionin e kryebashkiakes së Tiranës

E ftuar së fundmi në emisionin “Kafsho” ka qenë Silvana Bushati, ish-miss. Ajo ka zbuluar detaje të reja nga jeta e saj personale dhe ka folur për përfshirjen në potitikë.

Kujtim Gjuzi e bëri atë zv. Presidente të partisë së tij dhe kur u pyet mbi deputetin, ajo tha: “Mua s’më lidh asgjë me Kujtimin përveç nëse shihemi në rrugë dhe përshëndetemi”.

Nga ana tjetër, Silvana ka zbuluar se do të bëhet deputete e PD. “Synimet e mia tani janë tek PD, besoj se deputete”, tha Silvana.

Ndërsa sa për kryebashkiake, “s’të lë lali Eri gjallë në botë”, tha ajo.

Ju mund të pëlqeni dhe këto