“Ma*turbohem deri në 10 herë në ditë me lodra sepse…”, 28 vjeçarja qan hallet publikisht

Elysia Downings, një grua 28 vjeçe dhe nënë e një djali, është e varur nga përdorimi i lodrave seksuale.

Ajo ka treguar për mediat e huaja se masturbohet deri në 10 herë në ditë, ndonëse nuk e ndjen të nevojshme.

Elysia shprehet se ka krijuar një varësi ndaj lodrave seksuale që kur donte t’i përdorte kur ishte 13 vjeçe dhe ka shpenzuar më shumë se 3000 paund për t’i blerë ato.

Kur isha 13 vjeç nuk kisha lodra seksi, kështu që përdorja sende shtëpiake në vend të masazheve, përdorja furçat e dhëmbëve, çdo gjë që vibratonte”, është shprehur ajo.

Më tej, 28 vjeçarja ka treguar se ndihet shumë e vetmuar dhe i dukej sikur lodrat e plotësojnë.

“Djemtë duhet të pranojnë se çdo gjë me bateri gjithmonë do ta bëjë punën më të shpejtë dhe më efikase. Një njeri që isha e lidhur, hodhi vibratorin tim nga dritarja. Ai nuk e pëlqeu faktin se po përdorin lodrat e mia kur ai nuk ishte aty. Sa më shumë që përdor lodrat e mia, aq më shumë unë bëhem e varur. Ajo është e ngjashme me një varësi ndaj cigares. Lodrat e seksit kurrë nuk do ta thyejnë zemrën time”, ka thënë ajo.

Ju mund të pëlqeni dhe këto