Bëri namin me bashkëpunimin me G-Banin, por shihni ç’ka ndodhur sot me Crazy Girl

Një prej këngëve më të njohura nga shqiptarët është padyshim “Të dua”, e cila është bashkëpunim midis G-Banit dhe Crazy Girl.

Ndërsa G-Banin e kemi parë aktiv këto kohë në tregun muzikor shqiptar, Crazy Girl është larguar nga muzika.

Sipas “Xing.al”, Crazy Girl, emri i vërtetë i së cilës është Dorina Kodra, sot jeton në Greqi dhe është pronare e një kantine vere. Ajo është e martuar dhe ka tre fëmijë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto