Flower
Flower

Aktori shumë i dashur nga shqiptarët bën deklaratën shokuese: “Kam rrahur gruan kur ishte shtatzanë”

Aktori i njohur i filmave me arte marciale dhe shumë i famshëm për shqiptarët, Jackie Chan, ka rrëfyer disa histori të pathëna në librin e tij “Never Grow Up”.

Jackie Chan ka rrëfyer se gjatë kohës kur filloi të bëhej i famshëm  e kalonte gjithë kohës me prostitutat, një anë negative që solli fama tek ai.

Ndërkaq, ai është shprehur se të gjitha paratë që fitonte i linte nëpër lojëra fatit dhe ka thënë se e ka keqtrajtuar ish-bashkëshorten e tij, Joan Lin, kur ajo ishte shtatzanë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto