Aktori shqiptar bën deklaratën e papritur: “Nuk e njoh as Feron as S4MM”

Së fundmi, në emisionin “Mirage” ka qenë i ftuar aktori i njohur kosovar, Fisnik Ademi, i cili është bërë pjesë e rubrikës “Kë zgjedh”.

Në një moment, aktorit do t’i duhej të zgjidhte midis dy reperëve, S4MM apo Feros, mirëpo ai ka thënë se nuk njihte asnjë prej tyre.

“Nuk i njoh. Më vjen keq, por dëgjoj muzikë që më pëlqen mua, jo cila është trend”, ka thënë Fisnik Ademi.

Ju mund të pëlqeni dhe këto