A ngjajnë? Ky është vëllai i madh i Ermal Fejzullahut

Jo shumë e dinin që këngëtari i njohur shqiptar, Ermal Fejzullahu, ka një vëlla të madh. Ai quhet Armend dhe është vëllai i Ermalit nga martesa e parë e babait të tij, Sabriut.

Ka qenë vet Sabriu që si rrallë herë ka publikuar një foto ku shihet pranë Armendit. “Djali im i madh, Armend-Votra”, shkruan Sabriu.


Sabriu ka dy fëmijë nga martesa e tij e parë, Armendin dhe një vajzë te quajtur Adelina. Duke qenë se ata nuk janë personazhe publikë, nuk janë të njohur nga ndjekësit e këngëtarit.

Ju mund të pëlqeni dhe këto