A do të na përfaqësojë Arilena në festivalin e Eurovisionit vitin tjetër? Organizatorët marrin vendimin

Këtë vit, festivali i Eurovisionit që do të mbahej në Rotterdam, është anulluar për shkak të përhapjes së koronavirusit gjerësisht nëpër botë.

Së fundmi, organizatorët e festivalit kanë zbuluar se ç’do të ndodhë me artistët që do të merrnin pjesë në Eurovision.

“Këngët e këtij viti nuk do kenë të drejtë të garojnë kur të mbahet konkursi i vitit të ardhshëm. Shtetet pjesëmarrëse do zgjedhin nëse do përfaqësohen vitin e ardhshëm nga fituesi i këtij viti apo nga një këngëtar tjetër”, shkruajnë në një postim në faqen zyrtare të Eurovisionit.

Deri tani, Gjeorgjia, Holanda dhe Spanja, kanë konfirmuar të njëjtin këngëtar. Nuk dihet ende nëse Shqipëria do të përfaqësohet nga “Fall from the sky” e Arilena Arës.

View this post on Instagram

Following the cancellation of #Eurovision 2020 we’d like to share some news with you from @ebu_hq. . We have been overwhelmed with the love that the Eurovision Song Contest (ESC) family has shared since the difficult decision to cancel the 2020 event. . The EBU is very aware of how much the Eurovision Song Contest will be missed this year. The Contest’s values of universality and inclusivity, and our proud tradition of celebrating diversity through music, are needed more than ever right now. . The EBU and its Members are therefore currently exploring alternative programming, but not a competition, to help unite and entertain audiences around Europe during these challenging times. . It is our intention in this programming, and on our online platforms in the coming months, to honour the songs and artists which have been chosen for the Eurovision Song Contest 2020. . With that in mind, the Reference Group, the ESC’s governing board, has decided that, in accordance with the rules of the Eurovision Song Contest, this year’s songs will not be eligible to compete when the Contest returns in 2021. . At their discretion, Participating Broadcasters may decide which artist(s) to send in 2021, either this year’s or a newly chosen one. . We ask for your patience while we work through ideas in the coming days and weeks.

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on

Ju mund të pëlqeni dhe këto