Gazetari pyet ministrin : A je ti, shefi i policisë që ngacmon seksualisht 15 vjeçaren?

Nga Klodian Tomorri

Kur u emërua në detyrë, ministri i brendshëm tha: Nëse shihni një polic të dehur, ai polic jam unë. Nëse shihni një polic që sillet keq me qytetarin, ai polic jam unë.
Por kur shohim nje shef policie me k*r në dorë, kush është o Llesh?

Po kur shohim një komisariat të tërë që jo vetëm nuk merr denoncomin e një të miture në agresion seksual, por edhe i kërcenon familjen, kush është o Llesh?

Bëhu burrë tani. Shko jep dorëheqjen se nuk ke më nder në atë detyrë. Nuk të le me vegla e shefit tënd të policisë ta ngresh kokën në atë detyrë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto