“Viti 2020 një nga më të rrezikshmit”, godet sërish Baba Vanga, parashikimi i tmerrshëm për Putin

Baba Vanga është një nga parashikueset më të njohura të së ardhmes. Ajo ka 20 vite që ka vdekur, por ende bullgarja dhe parashikimet e saj citohen shumë.

Sipas mediave ndërkombëtare, Baba Vanga ka thënë se viti 2020 do të jetë shumë i errët. Sipas Vangës, përpos faktit që Donald Trump do sëmuret rëndë, ajo ka thënë se Putin do të pësojë një atentat nga një person brenda Kremlinit.

 “Tmerr, tmerr! Vëllezërit Amerikanë do të sulmohen nga zogjtë e çelikut”. Në parashikimet e saj për 2020, Baba Vanga thotë se jeta e Putin do të jetë në rrezik për shkak të një atentati, që besohet se do të zhvillohet nga një person “brenda Kremlinit”, shkruan dikush në Twitter.

Sipas Vangës, viti që po jetojmë aktualisht është një nga më të rrezikshmit dhe se Europa do të jetë ajo që do të vuajë më shumë, për shkak të ekstremistëve islamikë.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto