Video/ Vogëlushi me violinë përlot sallën

Akim Camara është 3-vjeçari që bëri përvete gjithë sallën ku po performonte me violinë në një koncert me violinistët më të talentuar. Vogëlushi ka kërkuar të dalë në skenë që të performojë dhe stafi ka pranuar.

Njerëzit në sallë u përlotën nga performanca e vogëlushit e të tjerë që buzsëqeshnin. Ai bëri përvete sallën jo vetëm më talentin e tij, por edhe me mënyrën sesi përqëndrohej kur i binte violinës dhe mimikat që shfaqte para sallës.

3 year old Akim playing the violin

Only 3 years old. Isn't he amazing?

Gepostet von André Rieu am Freitag, 2. August 2019

Ju mund të pëlqeni dhe këto