Vetitë e dobishme të fikut në organizmin tuaj dhe disa mënyra të veçanta se si mund ta konsumoni

Nga dietologe Viktoria Naco

Fiku është një frut mjaft i mirë, i cili përmban këto vitamina të dobishme për organizmin tuaj: Kalcium, fibra, prebiotikë, anti-oksidues.

Gjithashtu, ai përmban edhe benzaldehidi, e cila ndihmon në sëmundjet e këqija dhe në sëmundjet e prostatës.

Më poshtë gjeni disa mënyra të veçanta se si mund ta konsumoni fikun.

Ju mund të pëlqeni dhe këto