Vetëm 15 vjeç dhe krahas Merkel, ky është shqiptari që u bë ‘kancelari’ më i ri në praktikë në Gjermani

Leonard Mulaku, një i ri me origjinë nga Vushtrria, është zgjedhur si ‘kancelari’ më i ri praktikant në moshë në Gjermani.

Ai është vetëm 15 vjeç dhe njihet si një nga të rinjtë që kanë mbajtur një praktikë në zyrën e kancelares Angela Merkel.

Gjermania është një shtet që i jep shumë rëndësi praktikave në vet fushën e punës për të rinjtë që duan të ndjekin në profesion të caktuar.

Ju mund të pëlqeni dhe këto