Test/ Zbuloni karakterin tuaj përmes zgjedhjes së një personazhi në këtë foto

  1. Mërkuri

Nëse keni zgjedhur Mërkurin, perëndinë e të dërguarit të perëndive, kjo ndodh sepse jeni një person me diell, i hapur dhe miqësor. Ju pëlqen të jeni me miqtë dhe familjen, ju dini si t’i bëni të gjithë t’ju duan. Në pamje të parë, ju mund të jeni të pakëndshëm, sepse jeni shumë të trembur. Por kur të zbuloni se personi para jush përputhet me ju, bëheni një libër i hapur gjithashtu ju refuzoni personat që i konsideroni negativë.

  1. Tri hiret

Tri hiret simbolizojnë gjithçka që është e bukur dhe ndriçuese në jetë. Nëse zgjidhni ato kjo ndodh sepse ju pëlqen t’i jetoni përvojat deri në fund. Asnjëherë nuk tërhiqeni, dëshironi të shijoni gjithçka që ju është ofruar. Vështrimi juaj është shumë i thellë, ju nuk mashtroheni lehtë dhe mjerë ata që përpiqen.

  1. Venusi

Venusi është perëndeshë e bukurisë dhe dashurisë: edhe ju, si ajo, vendosni dashurinë në qendër të jetës tuaj. Kur krijoni një lidhje, ju e bëni atë përgjithmonë dhe vështirë se i tradhtoni miqtë tuaj. Ju e doni shumë familjen tuaj dhe nuk do të bënit asgjë që mund t’i bënte anëtarët e saj të vuajnë.

  1. Cupid 

Cupid, ai që lëshon shigjetat për të lindur ndjenjën e dashurisë, ju përfaqëson sepse qëllimi juaj në jetë është të ndihmoni të tjerët. Nëse dikush kërkon këshillën tuaj ose mbështetje konkrete, nuk do të tërhiqeni kurrë. Ju keni një reputacion për të qenë një njeri i mençur, ai që gjithmonë ka përgjigjen për gjithçka.

  1. Pranvera

Ju jeni si kjo Pranverë: naive, ëndërrimtare, e bindur që gjithçka do të shkojë mirë në jetë. Kjo është shumë e bukur por gjithashtu ju bën të brishtë, të ekspozuar ndaj zhgënjimeve të hidhura. Shpesh të tjerët përfitojnë nga adhurimi juaj dhe ju as nuk e vini re atë.

  1. Flora

Nëse keni zgjedhur nimfën Flora është sepse jeni një person që nuk ju pëlqejnë gjërat sipërfaqësore. Ju gjithmonë e vendosni veten në sfond, duke pritur që të tjerët të ndërmarrin hapin e parë. Ndonjëherë ju nënvlerësoheni pak, duke harruar se jeni plot cilësi.

  1. Zefiro

Zefir, era që fryn është e padurueshme dhe e vendosur, si ju, që gjithmonë dini çfarë të bëni dhe kurrë nuk keni nevojë për këshillat e të tjerëve. Siguria juaj ekstreme është shpesh një udhëzues për të afërmin tuaj, i cili mbështetet tek ju për gjëra të rëndësishme.

Burimi: Revistapsikologji.com

Ju mund të pëlqeni dhe këto