Flower
Flower

Shkencëtarët përhapin alarmin: “Kjo sëmundje e tmerrshme po përhapet nga celulari”

Një grup shkencëtarësh nga Hong Kongu kanë bërë një zbulim të fundit, ku pretendojnë se kanë zbuluar një sëmundje të re, e cila është përhapur në gjithë botën.

Sipas tyre, kjo sëmundje që është mjaft e rrezikshme për shëndetin mendor, shkaktohet nga telefoni. Ata e kanë quajtur atë “Ankthi i ndarjes nga celulari”, që ka prekur shumicën e njerëzve anembanë botës.

Këta shkencëtarë pretentojnë se njeriu e shikon celularin si një zgjatim të vetes dhe se nuk mund të jetojë dot më pa postuar në Facebook dhe Instagram.

Simptomat kryesore janë paaftësia për të fikur telefonin, kontrollimi i përhershëm i tij, karikimi i shpeshtë i tij dhe marrja e telefonit edhe në tualet kur shkojmë për të kryer nevojat personale.

Ju mund të pëlqeni dhe këto