Po konkurron Instagram-in e mund ta mundi atë, ky është aplikacioni që po bën kërdinë

Kohët e fundit, rrjeti social shumë i përdorur nga të gjithë, “Instagram”, ka një konkurrent shumë të fortë përballë.

Alikacioni “Tik Tok” ka filluar që të përdoret nga miliona njerëz në gjithë botën. Në këtë app, mund të bësh video të shkurtra deri në 80 sekonda dhe më pas ato mund t’i publikosh në Twitter apo Instagram.

Në këto video mund të vendosësh muzikë apo filtra të ndryshëm. Rreth 80 milionë përdorues e kanë shkarkuar atë në SHBA dhe mbi 800 milionë të tjerë në botë, duke e bërë një konkurrent të denjë për Instagramin.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto