Mendoni se po iu përgjojnë celularin? Ja se si t’i vërtetoni këto dyshime

Ditët e sotme është shumë e thjeshtë që një smartphone të përgjohet nga njerëzit e tjerë, me pajisje apo me aplikacione të ndryshme.

Nëse doni të siguroheni se jeni duke u përgjuar, më poshtë janë disa mënyra që ju tregojnë nëse jeni duke u spiunuar.

-Bateria fillon të konsumohet më shpejt se zakonisht edhe në rastet kur është e re dhe e papërdorur shumë.

-Bateria e celularit nis të bjerë pa u përdorur.

Bateria e telefon përdoret në rastet e dërgimit të SMS-ve apo mesazheve zanore.

-Nëse celulari juaj nxehet edhe nëse nuk është duke u përdorur. Telefoni mund të jetë duke u shfrytëzuar pa njohurinë tuaj.

-Mesazhe të koduara.

-Dëgjoni zërat paralel kur jeni duke biseduar.

Ju mund të pëlqeni dhe këto