Kujdes! Mos e lini celularin në karikim gjithë natën, rrezikoni ta shkatërroni!

Sipas disa studimeve të fundit, njerëzit po i karikojnë gabim celularët, pasi kur e lëmë në karikim gjithë natën, ky është një dëm i madh.

Kur celulari karikohet ndonëse bateria ka arritur 100%, specialistët thonë se kjo sjell tension ekstra për aparatin që sjell dëmtim të baterisë.

Bateria ka një përmbajtje acide, e cila nuk kërkon karikimin e plotë. Mjafton vetëm një orë për të pasur një bateri të qëndrueshme dhe rrjedhimisht, duhet të zbatojmë atë që rekomandojnë specialistët.

Ju mund të pëlqeni dhe këto