Keni Wi-Fi në shtëpi? Ja 9 problemet që rrezet e tij shkaktojnë në organizmin tonë

Ekspozimi ndaj WiFi sjell kryesisht 9 probleme kryesore të mundshme në organizmin tonë, të cilat janë:

Ndikon në pagjumësi

Një ndër efektet më të përhapura është ndikimi në pagjumësi dhe në prishjen e gjumit gjatë natës.

Ndikon në rritjen e qelizave

Një studim i kryer në Danimarkë, u përqendrua në një eksperiment me bimë të ekspozuara ndaj WI-FI.

Dëmton funksionimin cerebral

Studiuesit kanë zbuluar se personat e ekspozuar ndaj rrezatimeve 4G, kishin më pak aktivitet cerebral.

Redukton aktivitetin cerebral tek femrat

Një grup personash të shëndetshëm, 15 meshkuj dhe 15 femra iu nënshtruan një testi të thjesht kujdese. Fillimisht i gjithë grupi u ekspozua ndaj rrezatimeve Wi-Fi për afro një orë. Pas kësaj gjatë testimit, u vu re se femrat kishin një ndryshim të ndjeshëm të aktivitetit cerebral dhe rënie të nivelit të energjisë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto