Facebook do të bëjë një ndryshim

Në Facebook do të jetë edhe një hapësirë e veçantë, vetëm për lajme nga mediet e ndryshme e besueshme dhe serioze.

ëall Street Journal thekson se Facebook ka kontaktuar me ABC Neës, Doë Jones, The ëashington Post dhe Bloomberg, për t’ju ofruar rreth tre milionë që të bëhen pjesë e këtij projekti. Mësohet se mediave në fjalë u është ofruar mundësia që të licencohen deri në tri vjet dhe të vendosin se si i postojnë lajmet, varësisht nëse duan ta tregojnë të gjithë materialin në Facebook, apo një pjesë të saj, derisa një pjesë e mbajnë në ueb-faqen e tyre.

Facebook nuk ka dhënë detaje të tjera për këtë lajm që po qarkullon, por thuhet se ndryshimi do të bëhet gjatë vjeshtës.

Ju mund të pëlqeni dhe këto