Është i disponueshëm për të gjithë, ja si ta aktivizoni versionin ‘dark’ të Messenger

Në një konferencë të vitit të kaluar, Facebook lajmëroi se versioni ‘Dark’ i Messenger do të vinte shumë shpejt dhe tanimë, ai është në dispozicion për të gjithë përdoruesit.

Më poshtë mund të gjeni se si të aktivizoni sekretin e fshehtë të modalitetit të Facebook Messenger për modalitetin e errët.

* Së pari, hapni aplikacionin e Facebook Messenger në telefonin tuaj iPhone ose Android dhe zgjidhni çfarëdo bisede me të cilën dëshironi të bashkëveproni.

* Në bisedë, shkruani emotikonin e buzëqeshjes brenda dritares së kompozimit të mesazhit.

* Shko tek tastiera ‘emoji’ dhe përpiquni të gjeni emotikonin e hënës dhe ta dërgoni atë.

* Pasi ta keni dërguar, do të vini re një animacion të emotikoneve të gjysmëhënës që bien në formë shiu gjatë bisedës tuaj.

* Kur animimi mbaron, shfaqet një mesazh duke njoftuar se “Ju gjetët modalitetin e errët” në krye.

* Prekeni dhe do të shkoni në faqen Settings ku mund të aktivizoni ose fikni të ashtuquajturin modalitet i errët.

Ju mund të pëlqeni dhe këto