Dalin rezultatet shqetësuese/ Çfarë ndodh në trupin tuaj nëse shpenzoni shumë kohë afër celularit

Disa studime të fundit të shkencëtarëve, kanë arritur në rezultatin se drita që emetohet nga telefonat, ndikon në jetën tonë dhe gjetja nuk është aspak e mirë.

Kjo dritë na bën që të dukemi më të vjetër dhe na shkakton një plakje më të hershme të lëkurës. Edhe nëse shpenzoni pak kohë në telefon, përsëri kjo dukuri do t’iu ndikojë.

Megjithatë, studimi ende nuk ka përfunduar plotësisht. Derisa të kemi një përgjigje fikse, mos shpenzoni shumë kohë përballë ekranit të celularit.

Ju mund të pëlqeni dhe këto