Si të kapni flokët thjeshtë dhe bukur

Lexoni këshillat më poshtë që ju ndihmojnë të dukeni të mrekullueshme edhe pasi zgjoheni: 

  • Përdorni jastëk mëndafshi.
  • Nëse vendosni t’i kapni, bëjini topuz. Nesër do të zgjoheni me onde.
  • Përdorni karfica nëse nuk doni flokë të elektrizuar në mëngjes.
  • Një shall koke mund të jetë zgjidhja për flokun tuaj. Ai i mban të “organizuar” fijet e flokut.
  • Bëni 2 topuza. (një në të majtë të kokës dhe një në të djathtë të saj).
  • Në vend të mashës përdorni bikudina lecke. Nxehtësia është armiku i flokëve.
  • Zgjidh krëhërin e duhur për flokë.
Ju mund të pëlqeni dhe këto