Rriten shpresat, shkencëtarët gjejnë një mënyrë për të kuruar pacientët me ka.ncer

Në një terapi eksperimentale që është duke u zhvilluar së fundmi, mund të jetë gjetur një kurë për pacientët me ka.ncer.

Kjo terapi bazohet tek kërkimi dhe shkatërrimi i qelizave ka.ncerogjene. Sipas kërkuesve, ata kanë zbuluar një mënyrë për të udhëzuar drejtpërsëdrejt disa molekula të fuqishme radioaktive drejt tu.moreve të prostatës.

Mirëpo, kjo terapi nuk funksionon për të gjithë. Për këtë arsye, duhet të gjenden persona tek të cilët terapia mund të jetë efektive.

Për herë të parë, kjo terapi është zhvilluar tek pacientët me kancer protestate dhe nëse ka ndonjë problem me ADN-në, mund të ndalojë riparimin.

Burimi: Daily Mail

Ju mund të pëlqeni dhe këto