Nuk iu dalin paratë? Mos u stresoni, ndryshe përfundoni me këtë sëmundje

Disa shkencëtarë në Universitetin e Bostonit kanë zbuluar nga një studim se mungesa e parave shkakton migrenë.

Kjo është bazuar mbi studimin që ata kanë kryer, duke arritur në përfundimin se problemet financiare sjellin stres, i cili është shkaku i shëndetit të keq.

Njerëzit që nuk u dalin paratë, kanë më shumë shanse që të përjetojnë su.lme në zemër dhe në tru. Gati 30% e atyre personave që morën pjesë në këtë studim, ishin me ulcerë në stomak.

Studiuesit që kanë kryer këtë studim këshillojnë që mos të stresoheni kur keni mungesë parash, pasi është më i rëndësishëm shëndeti juaj.

Ju mund të pëlqeni dhe këto