Ja se çfarë ndodh me trupin tuaj nëse ju nuk laheni çdo ditë

A e dini se çfarë ndodh në trupin tuaj nëse ju nuk laheni përditë?

Problemi i parë janë bakteret. Njerëzit mbajnë në trup rreth 1 mijë lloje të ndryshme bakteresh dhe ndonëse më të shumtat e tyre janë të dobishme, sërish na duhet sapun e ujë për të luftuar kundra baktereve të këqija.

Përpos kësaj, disa prej baktereve të dëmshme që gjendet në trup, janë shkaktare për afërsisht 30 erëra të këqija të trupit.

Gjithashtu, larja e trupit e ndihmon lëkurën tuaj që të qëndrojë e lëmuar dhe të shmangi irritimet, aknet, lëkurën e thatë e të çarë, etj. Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.

Source: This Is What Happens To Your Body If You Don’t Take A Shower Every Day by internetroi

Ju mund të pëlqeni dhe këto