Do habiteni! Njerëzit me grup gjaku A duhet të ndihen me fat. Zbuloni pse janë më të veçantët!

Do habiteni, sa fakte interesante ka pikërisht për personat që kanë grupin e gjakut A.
Sipas, National Institutes of Health nëse e keni grupin e gjakut A e keni më të lartë nivelin e stresit, në trupin tuaj. Këto persona e kanë 20% më të lartë mundësinë për t’u prekur nga kanceri i stomakut në krahasim me grupet e tjera të gjakut. Gjithashtu, kanë 5% mundësi më të larta për t’u prekur nga sulmi në zemër.

Sipas BBC, njerëzit që kanë grup gjaku A, mund të preken më lehtë nga infeksione të ndryshme .
Përsa i përket karakterit të tyre, sipas intv.al janë kreativë, të ndjeshëm, të duruar dhe të përgjegjshëm ndaj gjërave që kanë në jetën e tyre.
Sipas ekspertëve, janë njerëz pozitivë, zemërmirë dhe priren për t’i dhënë suport njerëzve kur janë në vështirësi. Intv.al shton se njerëzit me grup gjaku A janë socialë dhe dinë të ruajnë sekretet.

Ju mund të pëlqeni dhe këto