Bëni dush me ujë të ftohtë apo të ngrohtë? Ja ç’duhet të dini

Më poshtë keni përfitimet nëse laheni me ujë të ftohtë apo të ngrohtë.

Çfarë përfitoni nga dushi me ujë të ftohtë:

Parandaloni gripin
Tendosni lëkurën e trupit
Redukton tensionin mendor
Stimulon sistemin imunitar
Rregullon metabolizmin

Çfarë përfitoni nga dushi me ujë të ngrohtë:

Reduktoni lodhjen
Reduktoni dhimbjet e kokës
Relaksoni muskujt
Ju çliron nga bllokimet e hundëve
Hap poret dhe pastron lëkurën

Ju mund të pëlqeni dhe këto