Zgjidhni një nga simbolet më poshtë dhe zbuloni për çfarë keni nevojë në jetën tuaj

Luani

Luani simbolizon Diellin dhe do të thotë që ju ndjeni ëndrrën për të marrë fatin tuaj në duart tuaja. Bëni paqe me zgjedhjet tuaja dhe ecni seriozisht në rrugën tuaj.

Kohëmatës

Kohëmatësi është simboli i pashmangshmërisë dhe i kthimit të vazhdueshëm të së kaluarës. Pajtoheni me të kaluarën tuaj dhe jetoni të tashmen, pa menduar shumë për të ardhmen.

Hëna

Hëna i referohet emocioneve dhe të vërtetave të fshehura. Mos shtypni pasionet tuaja, të dukshme, sepse fshehja e tyre nuk bën tjetër veçse helmon shpirtin tuaj.

Çelësi

Çelësi është mënyra se si e perceptoni rrugën e jetës suaj. Ndoshta nuk do të gjeni përgjigjet që po kërkoni, por do të zbuloni pafundësinë e botës dhe shpirtit njerëzor.

Dora

Dora me sy është simboli i mbrojtjes nga forcat e errëta. Rindërtoni lirinë tuaj, trajnoni shpirtin tuaj në dritë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto