Test/ Zgjidhni një figurë dhe zbuloni ç’domethënie ka ajo për ju

Figura e parë/ Ajo dëshmon se së shpejti mund të keni një konflikt me familjen ose miqtë. Me shumë gjasa, do të vijë nga asgjëja. Detyra jote është që të mos jesh kokëfortë ose ta përkeqësosh situatën. Jini të mirë dhe përpiquni të gjeni një kompromis. Përdorni fuqinë tuaj për të shmangur mosmarrëveshjet në familje.

Figura e dytë/ Ju jeni duke pritur për një fitim. Hapni sytë që të mos humbni shenjat e fatit. Për më tepër, kjo figurë tregon se një rast për të cilin keni pritur shumë do të vendoset në favorin tuaj. Një shpërblim material ju pret në rast se bëni një përpjekje.

Figura e tretë/ Për burrat: Gruaja e re është një simbol që së shpejti do të takoni dikë të rëndësishëm. Nëse keni ndonjë njeri në mendje, hidhini një vështrim më të afërt dhe tregoni gjithë bukurinë tuaj. Por mos jini shumë këmbëngulës që të mos e trembni këtë person.

Për gratë: Kushtojini vëmendje sjelljes tuaj. Ndoshta ju jeni duke marrë në dorë frenat. Mundohuni të jeni më të butë dhe më femërore. Jo duke luajtur rolin e një njeriu jo të këndshëm.

Figura e katërt/ Është një simbol i mençurisë. Ekziston një probabilitet i lartë se së shpejti do të testoheni në ndonjë situatë. Dituria që keni grumbulluar do t’ju ndihmojë të merreni me të. Mos u dorëzoni, ju mund të bëni gjithçka.

Figura e pestë/ Ju duhet të udhëtoni. Mund të jetë një udhëtim i vërtetë diku ose një mënyrë për ta njohur më mirë. Shanset që keni për të bërë një zgjedhje janë të mëdha dhe ju do të duhet të vendosni nëse do të vazhdoni marrëdhënien tuaj.

Figura e gjashtë/ Zgjedhja e saj do të thotë se shumë shpejt do të merrni atë që keni ëndërruar. Por në këtë fazë duhet të jeni të kujdesshëm me njerëzit. Rreziku i pengesave, mashtrimeve dhe tradhtive është i madh.

Figura e shtatë/ Një simbol i dashurisë së sinqertë. Nëse nuk jeni të martuar, së shpejti do të martoheni. Nëse jeni në një marrëdhënie serioze, pritni që të integroheni në familje. Për më tepër, unazat janë një simbol i miqësisë, bazuar në altruizmin dhe besimin.

Figura e tetë/ Ndryshimet ndodhin në të gjitha fushat e jetës suaj. Vetëm duhet të vendosni nëse jeni gati për to apo duhet të prisni.

Ju mund të pëlqeni dhe këto