Test/ Na thuaj imazhin që pe të parin dhe zbulo çfarë njeriu je

Pe kokën e një burri

Tek ty, 80% është mirësi dhe 20% ligësi. Je njeri tej mase i ekuilibruar. Njihesh si njeri i sjellshëm, entuziast dhe i shoqërueshëm. Miqtë të duan për këto cilësi/ miqtë e ngushtë mund të mbëhsteten tek ty në momente të vështira. Por në të njëjtën kohë, di gjithnjë të thuash ‘jo’ dhe nuk lejon të manipulohesh.

Pe anijen

Je e keqja 100%! Je mishërimi i së keqes (Në mënyrë metaforike)

Të paktë, këtë mendojnë njerëzit për ty. Dhe e gjitha kjo, sepse ti thua të vërtetën. Beson sinqerisht se kritika e shëndetshme i ndihmon njerëzit të bëhen më të mirë, por miqtë e tu të urrejnë për këtë. Je njeri i fortë, por metodat e tua janë të justifikueshme, sepse shpesh arrin rezultate të mira duke jetuar në vetmi. Ndërkohë, ke sukses dhe besim e kjo mund të irritojë ziliqarët.

Pe detin

Je njeri i sjellshëm 100%! Ke karakter shumë të sjellshëm dhe bën të pamundurën për të evituar konfliktet. Edhe kur të qëllojnë në njërën faqe, ofron faqen tjetër. Je gjithnjë i gatshëm të ndihmosh dhe tëo frosh supin tënd tek nevojtarët. Gjithsesi, mirësjellja e tepruar mund të shfrytëzohet për keq nga disa njerëz.

Ju mund të pëlqeni dhe këto