Test/ Ky kuic zbulon nëse ju jeni më shumë optimiste apo pesimiste

1. Ju keni vënë rregulla e standarde në jetë për t’u ndjerë të sigurt.

E vërtetë

E gabuar

 

2.Të nesërmen e sulmit terrorist në kullat binjake në Nju Jork thuhet se dikush i lidhur me zinxhirë tha: “Apokalipsi ndodhi atje lart”. Ju gjykoni se është një mungesë respekti për dhimbjen e atyre që humbën të afërmit në këtë tragjedi.

E vërtetë

E gabuar

 

3.Mbrëmja është e qetë dhe qyteti fle. Por si gjithnjë, ju nuk reshtni së menduari për gjëra të frikshme dhe të mërzitshme.

E vërtetë

E gabuar

 

4.E sapomartuar, një pjesëtare e re e një familjeje tjetër, ju nuk arrini të krijoni me lehtësi afrimitet me të tjerët.

E vërtetë

E gabuar

 

5.E shkuara juaj ju duket më interesante se e ardhmja.

E vërtetë

E gabuar

 

6.Të mendosh për dikë, duke i atribuar atij një cilësi, kjo nuk e ndihmon atë të jetë fitimtar.

E vërtetë

E gabuar

 

7.Xhelozia e provuar kundrejt dikujt ju vërteton vlerat tuaja.

E vërtetë

E gabuar

 

8.Të bësh një dhuratë, për ju është të angazhoni një përgjegjësi të plotë.

E vërtetë

E gabuar

 

9.E ulur në një restorant, i cili për ju ishte zhgënjyes për nga arredimi, prisni që të paktën pjata e servirur të jetë e shijshme.

E vërtetë

E gabuar

 

10.Të jesh e dyshimtë në çdo gjë, për ju është si të jetosh në një “qeli mendore”.

E vërtetë

E gabuar

 

11.Fantazitë seksuale mund të ndërhyjnë dhe të ndikojnë në interesin ndaj partnerit tuaj.

E vërtetë

E gabuar

 

12.Paraja është motori i jetës suaj.

E vërtetë

E gabuar

 

13.Një kompani që mund të funksionojë me homogjenitet (e qetë dhe pa ndryshime), do të sjellë neutralizimin e punës dhe jo stres tek punonjësit.

E vërtetë

E gabuar

 

14. Dashuria që shkakton vuajtjen ju mendoni se është përfundimi i dashurisë së vërtetë.

E vërtetë

E gabuar

 

15. Për të pasur një vend të mirë në profesion, duhet ndonjëherë t’i ushqejmë vetes ndjenja armiqësie.

E vërtetë

E gabuar

 

PIKET

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto