Test/ Karta që do zgjidhni zbulon se çfarë po iu pengon që të jeni të lumtur

Letra nr. 1

A zgjodhët letrën numër 1? Ajo që pengon lumturinë tuaj, janë shumë nyje të pazgjidhura në jetën tuaj. Situatat e lëna pa përgjigje dhe pa zgjidhje. Kjo përcakton një ngecje të vazhdueshme të ajrit, një peshim të vazhdueshëm të mjedisit në të cilin jetojmë dhe të situatës së përgjithshme. Nuk mundur të aspironi për lumturinë nëse nuk e lëshoni ajrin, nëse nuk i shpërndani nyjet që vazhdoni t’i mbani fort.

Letra nr. 2

Ajo që pengon lumturinë e atyre që kanë zgjedhur këtë letër mund të përmblidhet në një koncept të thjeshtë. Ata vazhdojnë të mendojnë për atë që mund të kishin qenë dhe që për arsye të ndryshme dëshira nuk u realizua. E kaluara është diçka që nuk mund ta ndryshojmë, por është diçka që mund ta konsiderojmë një vlerë, një mësim të dobishëm për të ardhmen. Letra tregon se ekziston një potencial i madh tek ata që e kanë zgjedhur atë, për sa kohë ata dinë të mbajnë sytë nga e ardhmja, dhe jo nga e kaluara.

Letra nr. 3

Personat që zgjodhën këtë letër kanë energji të madhe dhe një potencial shumë të lartë në lidhje me qëllimet e tyre. Në këtë rast, ajo që pengon lumturinë është një ndjenjë e pakënaqësisë që është gjithmonë e pranishme, një lloj pangopësie kronike! Të jesh i aftë të ndjehesh i kënaqur nuk do të thotë të heqësh dorë nga një qëllim tjetër, por të dish të shijosh një qëllim të arritur. Në të kundërt, ata që nuk e vlerësojnë dhe nuk festojnë një fitore, janë të destinuar të mos e përjetojnë kurrë atë ndjesi të këndshme të quajtur lumturi!

Burimi: Revistapsikologji.com

Ju mund të pëlqeni dhe këto