Test/ Figura që do zgjidhni zbulon gjendjen tuaj emocionale

Lisharëse

Simbolizon një lojë erotike. Kështu që zbulon fantazitë erotike, por zbulon edhe një fiksim të caktuar dhe ka shumë lidhje me figurën e nënës.

Kukull

Kjo simbolizon një lidhje të caktuar me fëmijërinë, keni disa vështirësi të piqeni edhe pse jeni i ri.

Kutin e hapur të bojës

Ajo simbolizon nevojën tuaj për të sjellë agresion, dëshirën tuaj për të luftuar për afirmimin tuaj.

Kutia e mbyllur e bojës

Ajo simbolizon agresionin tuaj të shtypur, ankthet dhe pasiguritë që nuk i shfaqni. Kutia e mbyllur tregon paaftësinë tuaj për t’u lidhur me të tjerët.

Biçikleta

Ajo simbolizon ekuilibrin tuaj të brendshëm dhe dëshirën tuaj për të kërkuar mjedise të reja, vlera të reja dhe dëshirën për ndryshim.

Shporta me mollë

Simbolizon vetëdijen, mençurinë, arritjen e një qëllimi personal dhe lumturinë tuaj.

Gozhda

Ajo përfaqëson një dhunë të caktuar ndaj vetvetes dhe të tjerëve. Ky objekt zbulon një situatë mjaft të ndryshuar sentimentale dhe psikologjike.

Helmet

Ajo simbolizon guximin dhe një shpirt luftëtar, por gjithashtu simbolizon impulsivitetin dhe paaftësinë për të marrë vendime.

Librat

Ata simbolizojnë një intelektualizim dhe dëshirë për njohuri, por duke i hedhur ato në bodrum zbulon një dimension të ekzistencës që humbet ose vjetrohet.

Çekiç

Simbolizon dhunën dhe arritjen e diçkaje me forcë. Kjo dhunë mund të drejtohet drejt një objekti ose subjekti të jashtëm që e ka gjeneruar atë ose mund të zbulojë një konflikt të caktuar me veten tuaj.

Maska

Simbolizon trillimin me të cilin lidhemi me të tjerët, pozitivisht dhe negativisht.

Korniza

Ajo simbolizon stabilitetin dhe qartësinë në gjërat tona, zbulon se ne po kërkojmë një vizion të vetvetes dhe të tjerëve.

Rrota

Simbolizon bashkimin midis asaj që na rrethon dhe intimitetit tonë. E vetmja gjë negative është që ata që zgjedhin këtë objekt tregojnë një lëvizje të mbyllur, ciklike, obsesive.

Salsiçe

Simbol seksual por që zbulon edhe një lidhje të ngushtë me gjendjen fizike të një personi. Ata që e zgjedhin atë zakonisht kanë probleme me sistemin e tretjes dhe hemorroide.

Shufër

Ajo simbolizon një ndjenjë të klaustrofobisë dhe vetmisë. Ky objekt zbulon se ju po kaloni një periudhë depresioni dhe ankthi, dhe është shumë e vështirë të reagoni.

Shkalla e rrugës

Shkalla simbolizon dëshirën për t’u ngjitur lart për të arritur qëllimin e dikujt. Ndërsa shkalla është e prishur kjo ju tregon se si ndërpritet kjo rrugë dhe se ju përjetoni një situatë në ekuilibrin midis së kaluarës dhe së ardhmes.

Kutitë

Kutitë simbolizojnë personalitetin tonë, pasi ato janë kontejnerë që kanë për qëllim fshehjen ose mbylljen e diçkaje brenda.

Fshesë

Një simbol seksual plotësisht i natyrshëm dhe i pastër që përfaqëson një vullnet të caktuar për një marrëdhënie intime dhe reale me të dashurin tuaj.

Karrige e thyer

Ajo simbolizon një periudhë paqëndrueshmërie, tensioni, stresi dhe nuk lejon pushim.

Pasqyrë e thyer

Pasqyra simbolizon mënyrën se si ne e shohim veten, por pasi ajo është e thyer ajo zbulon një luftë të brendshme që na ndan në dysh dhe na bën të ndihemi keq.

Darë

Ky objekt zbulon një gjendje mbytëse, një shtypje në të cilën njeriu ndjehet i detyruar të bëjë zgjedhje të caktuara dhe të marrë vendime të caktuara.

Ju mund të pëlqeni dhe këto