Test/ Figura që do të zgjidhni zbulon fatin tuaj në dashuri

Letra nr. 1:

Kjo është një letër pozitive dhe zbulon fatin tuaj në dashuri. Një person i veçantë do të shfaqet në jetën tuaj dhe do të lindin ndjenja të cilat do të jenë reciproke. Sidoqoftë, për të qenë të lumtur pranë tij, ju duhet të kontrolloni pasigurinë tuaj dhe të mësoni t’i besoni personit tjetër. Pa besim, nuk mund të ndërtohet asnjë marrëdhënie.

Letra nr. 2:

Mos nxitoni. Do të gjeni disa njerëz që do t’ju kënaqin dhe do ju bëjnë të ndjeheni shkëlqyeshëm, por dashuria e vërtetë nuk do të vijë tani. Është koha të qartësoni mendimet tuaja dhe të filloni të punoni për të zhvilluar dashurinë për veten tuaj, pasi ajo do t’ju çojë përpara. Sapo të filloni ta vlerësoni veten, personi i duhur do të tërhiqet natyrshëm nga ju.

Letra nr. 3:

Në dashuri ju presin ndryshime që do të vijnë shumë shpejt. Sidoqoftë, ato nuk do të jenë plotësisht pozitive, mund të hasni disa zhgënjime që do t’ju bëjnë të dyshoni. Por situata nuk do të jetë gjithmonë kështu, në gjysmën e dytë të vitit, fati juaj do të ndryshojë dhe do të shfaqen disa njerëz interesantë, por do jeni ju ata që do zgjidhni të duhurin.

Letra nr. 4:

Marrëdhënia juaj aktuale është nën një atmosferë intolerance dhe zotërimi, ajo nuk është pozitive dhe ju veçon nga personi që doni. Aktualisht gjërat mund të jenë konfuze për ju të dy, por jini të durueshëm sepse në fillim të vitit gjërat do të ndryshojnë, empatia do të stabilizohet dhe komunikimi do të bëhet më i qartë dhe më pozitiv. Jini të durueshëm.

Burimi: RevistaPsikologji.com

Ju mund të pëlqeni dhe këto