Sfida e rradhës që ka çmendurin rrjetin/ A është duke ikur apo duke ardhur vajza në foto?

Një iluzion optik ka ardhur së fundmi. Aty shihet një vajzë me një kalë.

Por pyetja është kjo: A është duke shkuar apo duke ardhur kjo vajza? Iluzionet optike shpesh janë konfuze dhe të vështira.

Disa ditë më parë, në Twitter u shfaq një fotografi që mashtroi shumë, duke shfaqur një kalë dhe një vajzë. “Vajza po vjen, apo shkon”, pyeti një komentues dhe sfida u hap…

Ju mund të pëlqeni dhe këto