Kuic/ Cila prej këtyre figurave është logoja e vërtetë e “Apple”?

Një kuiz i tillë është paraqitur para studentëve universitarëPrej 85 nga studentët, vetëm njëri mund ta gjente logon e saktë të kompanisë gjigante ‘Apple’.

Një shpjegim mund të jetë që truri ynë ka mësuar se nuk është e rëndësishme të mbahen në mend detaje specifike.

Studimet e mëparshme kanë treguar se shumica e njerëzve kanë një memorie të dobët për sendet që hasin çdo ditë.

Sidoqoftë, fotografia e cila përshkruan saktë logon e ‘Apple’ është e gjashta, përkatësisht e fundit në të djathtë në rendin e dytë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto