Këto janë pjesët e një mashkulli që e ‘çmendin’ një femër

Sipas disa studimeve, janë disa tipare pas të cilave femrave joshen më shumë tek meshkujt. Më kryesoret prej tyre renditen më poshtë:

–  Vetullat e trasha

– Pak qime në mjekër – Mjekër jo e rruar mirë

– Buzët e plota

– Forma katrore e fytyrës

– Venat
– Bark i tonifikuar – Jo domosdoshmërisht me shumë muskuj
– Pak qime në bark
– Aroma – e trupit si dhe e parfumit
– Syzet
Ju mund të pëlqeni dhe këto